Hoka Bergens Råeste 2020

0 Comments

AVLYST

I dag kom meldingen om at alle idretts- og kulturarrangement er avlyste frem til 15.juni. Det betyr at vi ikke kan arrangere Bergens Råeste 28.mai. En del større arrangement har vedtatt å flytte sine løp til høsten. Det gjør en allerede trang terminliste enda trangere. Å finne en god dato for Bergens Råeste er derfor vanskelig. Høstmørke og vegetasjonsforhold kompliserer samtidig det hele. Vi har derfor besluttet å AVLYSE årets arrangement. Vi vil samråd med EQ-timing som er ansvarlig for påmeldingen finne en måte å tilbakebetale startkontingenten på. Vi kan bare beklage og ønske dere hjertelig velkomne tilbake i 2021.

IL Gular har gleden av å ønske velkommen til

Torsdag 28.5 kl.19.00 i Fyllingsdalen

PÅMELDINGEN STARTER 20.12. Hvorfor ikke gi mann, kone, kjæreste, sønn, datter, mor eller far en sprek, artig og utfordrende julegave ved å melde de på Bergens Råeste.

NB!! Her er løypene i Bergens Råeste 2019. Trekant markerer startsted og sirkler er mål.   NB!! Start for konkurranseklassen vil være i Holtet Borettslag  (Mor Åsesvei/ Jutulfaret) ca 15 min å gå fra Varden. Jogger du rolig tar det 7 min. Veien vil være merket med lyseblå Hoka-bånd.Litt stigning opp til startplassen.  Det blir felles avmarsj fra Varden kl. 19.20 . Mål vil være på Varden Idrettspark. Barne- og Ungdomsløpet har begge start og mål på Varden.

Løypelengder (GPS målt)
Konkurranse: 7,5km
Ungdomsløype 2,0km
Barneløp KIDSA 1,2 km

Konkurranseklassen

Ungdomsklassen

Kidsa

NB. Henting av startnummer hos Sport1 i Xhibition onsdag 12.6 fra kl.12 til 17. Løpsdagen 13.6 kan startnummer hentes fra kl.11 til 15 samme sted eller fra kl.17  på arenaen/ Framohallen

Påmelding skjer HER

Torsdag 13.juni 2019 arrangerer Gular Friidrett & Orientering «Bergens Råeste».  Dette er et røft mosjonsløp i Kanadaskogen (Fyllingsdalen i Bergen)

Løypen går på grusveger, stier, kupert terreng, litt vann og litt myr skal passeres underveis i en løype som blir ca 7-8 Kilometer (Konkurranse).

Starten er klokken 1945 for Konkurranseklassen, (det blir puljestart med inntil 250 i hver pulje)

Først ut er Råeste KIDSA som starter klokken 1900.
Deretter følger Råeste Ungdom kl 1915

Premieseremoni er planlagt til ca 2100 (Konkurranseklassen)

Legg igjen en kommentar